Hvorfor velge Inpublish?

 

Kompetanse

Lang erfaring og et bredt tilbudsspekter har gjort at vi i Inpublish har unik kompetanse knyttet til produksjon av produkter du kan handle hos oss. Kompetansen som vi besitter ønsker vi skal komme deg til nytte ved at vi kommer med gode råd og løsninger vi tror passer best, der det er ønskelig at vi skal bidra på denne måten. Sammenlagt kompetanse i produksjonsteamet er 195 år!

 

Kvalitet

Vi stiller strenge krav til oss selv og underleverandørene våre når det gjelder kvalitet, effektivitet, service og ikke minst at det kan vises til en miljøvennlig profil. Vi kvalitets sikrer alle ledd slik at resultatene på det produserte skal holde riktig kvalitet. Målet er at vi leverer riktig produkt med dertil riktig kvalitet som fører til at resultatet blir så suksessfull som mulig.

 

Alt på huset

Vår produksjonsenhet Inpublish leverer alt i trykksaker, bannere, plakater, messeutstyr og mye mer. Om du ønsker kan du også benytte deg av tjenestene til The Pitch, som består blant annet av; standard reklamebyråtjenester, rådgivning innen kommunikasjon i analoge og digitale medier.

Vi kan derfor tilby deg som kunde en helhetlig og gjennomført identitetsprofil, en effektiv markedsføringsstrategi. Vi har alle verktøyene som trengs for å realisere ditt potensial!

 

Vi garanterer:

– at du alltid får god service
– at vi har fokus på produktet du skal ha
– at du får en riktig pris
– at vi er raske og effektive

Redusert åpningstid i uke 28: Mandag til fredag: 08.00 - 15.00

I uke 29 og 30 har vi fellesferie