Messeutstyr - Inpublish
112
page-template-default,page,page-id-112,page-child,parent-pageid-111,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Messeutstyr

Vis deg frem fra din beste side!

 

Inpublish vet hvordan du på beste måte oppnår synlighet når du skal ut å vise deg frem på messe. Vi lager små løsninger til mindre messer, praktiske og effektive løsninger når du skal på roadshow eller messemaraton og solide stilfulle stands når du skal på en større messe og skape store inntrykk.

 

Når du henvender deg til oss tar vi gjerne en workshop med idémyldring og diskusjon slik at vi kan imøtekomme ditt behov best mulig. Vi har lang erfaring og finner raskt og effektivt riktig resultat for deg. Siden vi har både reklamebyrå og produksjon i eget hus klarer vi svært kort leveringstid og effektiv fremdrift.

 

 

Messevegger

 

I dag er Pop Up Magnetic sett på som en standard for store bildevegger ved begivenheter og presentasjoner. Med få løse deler kombinert med en solid og enkel konstruksjon gjenstår det ingen tvil om hvor oppmerksomheten blir rettet.

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

Roll-up

 

Roll Up Classic har i Sverige fått en utmerkelse for ”god brukskunst”. Systemet er lett å transportere og budskapet kommer fram på et øyeblikk. Classic kommer i flere ulike bredder og høyder, samt at det er enkelt å bytte budskap. Roll Up er usedvanlig rask og enkel å bruke, noe som har gjort det til det mest brukte displaysystemet i verden. Det er et stabilt system med et lekkert og diskré design. Den er designet slik at motivet blir godt beskyttet under transport og lagring. Alt dette gjør Roll Up til et perfekt system som er en gjenganger på events og andre markedsaktiviteter.

Bannerstativ

 

4 Screen er en rimelig måte å få fram en av dine store budskap på. Det er et lett og diskré system som legger fokus på budskapet. Dette systemet er kort og godt som vårt slagord sier; enkelt, praktisk og effektivt.

 

bannerstativ-1

 

Brosjyrestativ

 

Eksponering og transportering av brosjyrer på en elegant måte. Brochure Stand tilfører standen siste ”finish” på en tøff måte. Det er et lekkert design og i tillegg er det en veldig praktisk måte å transportere brosjyrer på. Det er et stabilt system som omtrent selger seg selv. Leveres med en bag av stoff eller en transportboks.

brosjyrestativ-1

 

 

 

Beachflagg

 

Flaggsystem for utendørs bruk. Ulike flagg har vært på markedet i lang tid. Det er også en god og effektiv måte å spre sitt budskap på utendørs. I Expolincs fleksible flaggsystem vil man få to typer flagg i et system. Bruk det som passer best for anledningen.

 

beachflagg

 

Ta kontakt for råd og veiledning

Redusert åpningstid i uke 28: Mandag til fredag: 08.00 - 15.00

I uke 29 og 30 har vi fellesferie