Plakat og banner

Inpublish tenker stort når det gjelder produksjon av plakat og banner.

 

Vi er opptatt av at du får optimal bildekvalitet, lang holdbarhet, kort produksjontid og riktig pris! Med vår lange erfaring vet vi hvilke produksjonsmetoder som passer til dine behov. Er du på jakt etter gode løsninger på plakater og bannere er du på rett sted. Vi produserer store og små volumer av plakater og bannere fra A3 og opp til 5 meter bredde.

 

Kvaliteter:

Plakatpapir
Laminert papir
Tapet
Canvas
Plastkvaliteter
Polyester
Satin
Vinyl duk
Selvklebende vinyl
Mesh
Lyskassefilm
Magnetduk

 

Monteringsmuligheter:

KAPA plater, PVC plater, Akrylplater (front og bakmontert), Aluminium m.m.

 

signage

 

 

 

Plakat

 

Vi produserer plakter til alle formål fra lyskassebilder til menyer i butikk til gatebukker. Vi lager plakater tilpasset ditt behov og bruker den produksjonmetoden som passer ditt antall og din økonomi.

 

plakat_lindex

 

 

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

Banner

 

Har du et behov for å synes godt hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for deg. Vi har mange ulike kvaliteter og produksjonsmetoder som passer både små og store budsjett.

 

banner_seiersten

 

 

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

Byggeskilt

 

Trenger du profilering på byggeplassen gjennom et byggeprosjekt så er vi rett leverandør. Vi har lang erfaring med å skape solide og effektive løsninger innen byggeskilt og synlighet på byggeplass.

 

 

byggeskilt_1

 

 

Vindusdekor

 

Vindusdekor i folie er en billig måte å profilere logo og firmaet, samtidig som det gir et seriøst og profesjonelt inntrykk. Folie i vindu er enkelt og raskt å bytte ut, slik at butikkens vindusdekor kan tilpasses salg, kampanjer eller omprofileringer. For mer permanent vindusdekor kan det anvendes en mer sofistikert dekor i sandblåst folie, med fres eller andre grep som gir en høyere designprofil. Vindusdekor kan også være med på å gi et delikat kontorlandskap eller butikkinteriør, samtidig som det er med på å hindre innsyn.

 

vindusdekor

 

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

Skilt og store seal

 

Inpublish AS leverer det du har behov for av skilt til byggeplassen. Vi produserer aluminiumsskilt, vinylbannere og mesh i ALLE størrelser – helt fra tradisjonelle skiltsystem, til store seil for ”innbaking” av bygg under rehabilitering, eller gigaseil for montering på stilasje.

Redusert åpningstid i uke 28: Mandag til fredag: 08.00 - 15.00

I uke 29 og 30 har vi fellesferie