Trykksaker

Vi finner den løsningen som passer deg best.

 

Uansett om du trenger du små eller store trykksaker, et standardisert eller mer kreativt uttrykk – tilpasser vi trykkemetoden etter volum og kvalitet, og leverer trykksaker produsert som digitaltrykk eller offset. Vi finner den løsningen som passer deg best, og er meget opptatt av at trykksakene skal skape verdier og være lønnsomme for bedriften din. Vi har flere muligheter for innbinding av dine trykksaker stifting, spiraliseret  og, limfreste eller kanskje bokskuer er noe du ser etter. Om det er ønskelig er vi også behjelpelig med transport av dine trykksaker med post eller bud.

 

Litt mer spennende, eksklusive eller oppsiktsvekkende trykksaker?
Vi har også mulighet til å foliere trykksakene dine slik at de blir mer eksklusive og holdbare.
Visittkort
Plakater
Foldere
Brosjyrer
Kataloger

 

 

Salgsprospekter

 

Salgsprospekter er et av våre hovedprodukter på digitaltrykk. Vi skreddersyr prospektet og lager det unikt for deg. Vi er så raske at legger du inn en bestilling mandag kl. 10.00 har du prospektene i posten dagen etter!

 

eiendomsmegler1_prospekt1

 

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

DM (Direct Marketing)

Det å sende ut en DM i dag og oppnå god respons er en utfordring. Vi blir utsatt for over 3000 reklameinntrykk i løpet av én dag. Det betyr at du må være kreativ for å synes. Det er en kunst å tilpasse kommunikasjonsmåten til både budskap og målgruppe, og en bragd å velge en kanal som faktisk fungerer. Et eksempel er DM´ene vi utvikler for Høgskolen i Østfold som har som mål å gi neste års studenter en positiv velkomst i ventetiden frem mot studiestart.

dm-1 dm-2

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

 

Visittkort

 

Visittkort er kort som inneholder opplysninger om et selskap og/eller et individ. Visittkort brukes som formell introduksjon og som et huskemiddel. Et visittkort inneholder vanligvis giverens navn, firma-tilknytning (ofte med logo) og kontaktinformasjon som adresse, telefonnummer. e-postadresse og hjemmeside. Opprinnelig inneholdt visittkortene kun navn, og ble overrakt hovmesteren slik at han visste hvem han skulle introdusere. Senere ble det også vanlig å inkludere kontaktinformasjon. Vi mange forskjellige papirtyper som kan gjøre visittkortet dit eksklusivt, og vi har også mulighet til å foliere kortene.

 

Trykkemetode:
Digitaltrykk

 

visittkort-1

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

 

Brosjyre

 

Brosjyre betegner en trykksak, folder eller pamflett, som ofte blir brukt i informasjon- eller reklameøyemed. Den er ofte et kortfattet skriv som avsenderen nytter til å presentere seg selv, et emne eller et produkt for å opplyse eller påvirke leseren. For reklamebrosjyrer er det vanlig å annonsere beliggenhet, arrangementer, produkter, tilbud, osv. (Kilde: Wikipedia)

 

Trykkemetode:
Digitaltrykk
Offsettrykk
Rotasjonstrykk

 

brosjyre-1

Ta kontakt for råd og veiledning

 

 

Plakater

Plakater opp til A3 størrelse kan produseres raskt og effektivt. Vi har mange papirtyper og mulighet for foliering eller laminering slik at plakaten blir mer holdbar. Vi kan også trykke på plastark hvis det er ønskelig.

 

 

Foldere

En folder er en liten brosjyre som produseres på ett ark og brettes en eller to ganger. På den måten kan en få 4 eller 6 sider. En folder er en fin måte å spre et budskap på hvor en ønsker at det skal se litt mer eksklusivt ut.

 

 

Ferdiggjøring

Innenfor området bygg og anleggsdokumentasjon er det viktig å levere et bredest mulig tilbud innen ferdiggjøring, i tillegg til å kunne kopiere og printe alle typer dokumenter. Her har vi et bredt utvalg av løsninger. Innbindinger med stålspiral, tradisjonell plastspiral, limfres bokinnbinding, etc.

Redusert åpningstid i uke 28: Mandag til fredag: 08.00 - 15.00

I uke 29 og 30 har vi fellesferie