Sosiale Medier

Sosiale Medier

Sosiale medier – oppdag kraften bak en riktig strategi på sosiale medier

Vi mener at sosiale medier er kommet for å bli. Facebook skal ikke ta over verden, men vi ønsker at du tydelig skal se de mulighetene som sosiale medier kan gi deg når du skal markedsføre ditt produkt. Sosiale medier er en ny arena som fortjener like mye, om ikke mer, oppmerksomhet som tradisjonelle arenaer gjør. Vi ønsker at du skal finne den kanalen som gir ditt produkt best synlighet og i tillegg viser at du er nytenkende og skaper engasjement på de nye sosiale arenaene.

Gå i dialog

Det viktigste valge du gjør er å velge å gå i dialog. Vi opplever at mange fortsatt tviholder på markedsføring uten mulighet til å gå i dialog med kundene. Dette er noe svært mange av dine kunder ønsker, de vil snakke med deg. Dersom du ikke har tatt dette behovet på alvor vil Inpublish reklamebyrå hjelpe deg med det.

Fortsatt usikker?

Usikker på om bedriften din virkelig trenger en Facebook-side, en Twitter-konto eller kanskje en egen blogg? Sosiale medier gir bedriften din mer oppmerksomhet og åpner for tettere kommunikasjon med kundene dine – dersom du bruker dem på riktig måte. Vi hjelper deg å se hvilke muligheter og potensial som ligger i bruk av ulike sosiale medier for nettopp deg. Vi gir deg løsningen og hjelper deg både å velge design, plattform og strategi.

Ta kontakt i dag

Det er viktig å ha en god gjennomtenkt strategi før du lanserer ditt produkt på sosiale medier. Ta kontakt i dag slik at vi kan se nærmere på hvordan vi skal skape engasjement rundt nettopp deg og ditt produkt. Med reklamebyrået Inpublish i ryggen vil du skille deg ut i mengden!

Kontakt vår rådgiver på digitale medier i dag!

Magnus Kristiansen
Rådgiver i digitale medier

Mobil +47 936 67 936
E-post magnus@inpublish.no
Twitter @andrewmagnus

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Redusert åpningstid i uke 28: Mandag til fredag: 08.00 - 15.00

I uke 29 og 30 har vi fellesferie